Tomter

Nå legger vi ut 7 tomter for salg på Kvitre!
Tomtene ligger fantastisk fint til innerst på feltet med skogen som nærmeste nabo. Skjermet og barnevennlig beliggenhet med gangavstand til «alt». Tomtene selges uten byggeplikt – her har du muligheten til å bygge din drømmebolig!

Velkommen til tomtevisning

Lørdag 12. oktober kl 13–15 | Tirsdag 15. oktober kl 16–17

BFS 6

Gnr. 117 Bnr. 630
797 kvm

Kr. 4.850.000 

BFS 7

Gnr. 117 Bnr. 631
797 kvm

Kr. 4.800.000 

BFS 8

Gnr. 117 Bnr. 632
798 kvm

Kr. 4.800.000 

BFS 9

Gnr. 117 Bnr. 633
774 kvm

Kr. 4.900.000 

BFS 10

Gnr. 117 Bnr. 634
731 kvm

Kr. 4.700.000 

BFS 13

Gnr. 117 Bnr. 637
709 kvm

Kr. 4.500.000 

BFS 14

Gnr. 117 Bnr. 638
706 kvm

Kr. 4.450.000 

Informasjon om tomtene

Tomtene leveres med teknisk infrastruktur til innenfor tomtegrense, såkalt råtomt klar for bygging. Det ferdigstilles fellesvei inn til tomtegrensen. Klargjøring av tomt for plate/grunnmur til bolig må kjøper selv besørge. Tomtene er planlagt klar for levering og overtakelse i midten av desember 2024. 

BYA på 30%. Det tillates oppført eneboliger og eneboliger med sekundærleilighet. Bebyggelsen tillates med inntil 3 målbare plan, utformet med flatt tak, pulttak eller saltak. Høydene reguleres til maks. gesimshøyde 8m og maks. byggehøyde 10m. Se reguleringsbestemmelser for området for mer informasjon. Vi oppfordrer til å sette seg godt inn i plan- og bestemmelser

Informasjon om salgsstart

Ved kjøp av tomt må det leveres et skriftlig bud i form av et kjøpetilbud til representant hos Hellvik Hus. Dersom flere personer er interessert i samme tomt vil det bli gjennomført budrunde. Etter levert kjøpetilbud vil øvrige bud gjennomføres ved hjelp av SMS eller mail.  

Vi ber om minimum 30 minutters frist på alle bud slik at vi får lagt til rette for en ryddig budrunde. Alle bud må stå til minimum kl.12 dagen budrunden gjennomføres.  

Det er viktig at du tar kontakt med Jørgen Nordli (tlf: 41365287) for å avklare hvilke tomt (er) du er interessert i slik at vi får videreformidlet alle bud til aktuelle interessenter. 

Selger kan forkaste et hvert bud dersom vi finner det for lavt, mangler finansiering mv.

Tomtesalgene blir delt opp utover tre forskjellige dager for å legge til rette for en ryddig budrunde. 

Onsdag 16.10: Selges tomt 6 og 9. 

Torsdag 17.10: Selges tomt 7 og 8.  

Fredag 18.10: Selges tomt 10, 13 og 14. 

Vi ber om at alle tar kontakt med banken for å ha finansieringsbevis klart. Vi vil prioritere de som har finansiering i orden. 

Området

KVITRE er et helt nytt og familievennlig boligprosjekt på Skogmo, som er et av Jessheims mest attraktive områder. Her skal det bygges 262 boliger med fokus på kvalitet og variasjon. Nabolaget vil bestå av leiligheter i firemannsboliger, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger. Her bor du tett på naturen, samtidig som du har nærhet til alt du trenger i hverdagen som skoler, barnehager, butikker og servicetilbud. 
 
KVITRE er nabolaget der barna kan løpe ut til kameratene på lekeplassen, foreldrene kan slå av en prat med naboen over hekken eller nyte en stille stund på terrassen mens sola går ned. Her starter alle som flytter inn et nytt kapittel, uansett alder og livssituasjon. 

SKOGMO er et av de mest attraktive boligområdene på Jessheim. Her får du det beste av to verdener, nærhet til både natur og by. Veien fra trivelig nabolag til naturskjønne omgivelser smelter sammen, hvor du går fra egen bolig til turstier i løpet av noen skritt. På vinteren kan du spenne på deg skiene og legge ut på tur i nypreparerte skiløyper. 
 
Jessheim sentrum ligger i gangavstand med alle ønskelige fasiliteter, som blant annet kjøpesenter, restauranter, kulturhus og gode buss- og togforbindelser. Med kort reisevei til både Oslo og Gardemoen, er dette et ypperlig sted å bosette seg. 
 
SKOLER OG BARNEHAGE 
Det er bygd flere nye skoler på Jessheim de siste årene, blant annet en helt ny videregående skole. Både Skogmo barneskole og Allergot ungdomsskole ligger i gangavstand. For de minste finner du barnehagene Hoppensprett og Læringsverkstedet på Skogmo, i tillegg til et stort utvalg av andre barnehager i kommunen. Romerike Folkehøgskole for teater, musikk og design holder også til på Jessheim. 
 
NATUR- OG FRILUFTSLIV 
Jessheim og nærområdet har flere flotte tur- og rekreasjonsområder, sommer som vinter. Nordbytjernet er et populært utfluktssted med et rikt utvalg av turstier og aktiviteter. Her kan du gjøre alt fra å bade, fiske og spille volleyball til å trene, ake og gå på ski. Milevis med fine sykkelruter gir deg også muligheten til å utforske både byen og flere andre spennende steder rundt. 
 
KULTUR 
Jessheim byr på et bredt spekter av aktiviteter og arrangement for både store og små. Midt i sentrum ligger Ullensaker Kulturhus med kino, bibliotek og et rikelig utvalg av underholdning – alt fra konserter, dans, teater til kunstutstilling. Hvert år arrangeres Jessheimdagene, en 
festival fullspekket med kjente artistnavn, forestillinger og den tradisjonelle markedsgata.  
 
SHOPPING OG SPISESTEDER 
Midt i hjertet av Jessheim by finner du øvre Romerikes største motehus, Jessheim Storsenter, med over 150 butikker og spennende spisesteder. I Storgata finner du også et utvalg av koselige restauranter og nisjebutikker. 
 
IDRETTS- OG FRITIDSTILBUD 
Jessheim har et rikt idretts- og fritidstilbud med blant annet nyere idrettsanlegg ved Jessheim Stadion. Her finner du fotballbaner, is- og flerbrukshall, friidrettsstadion, skatepark og Jessheimbadet. For deg som er glad i å spille golf ligger både Ullensaker golfklubb og Miklagard Golf like utenfor byen. Sistnevnte har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane med tilhørende hotell og spa. 
 
TRANSPORT / KOLLEKTIVT 
Det tar kun 40 minutter til Oslo med toget og bare 24 minutter med ekspresstoget. For pendlere betyr dette kun ett stopp på Kløfta. Du kommer deg også raskt ut i den store verden med bare 10 minutters kjøring til Oslo lufthavn. Lillestrøm ligger bare 30 minutter unna, og det er både gode buss- og togforbindelser til ulike destinasjoner. 

Annet

Det er pliktig medlemskap i vel/huseierforening på feltet. Det er inngått avtale med Telia for levering av fiber/bredbånd på Kvitre.  

Tomtene er en del av et større utbyggingsområde og utbygger står fritt til å endre boligtyper, antall og bebyggelse på øvrige felter. Det må påberegnes noe byggestøy og aktivitet i nærliggende byggefelt i hele utbyggingsperioden.  

Selger innestår for at det ikke er forhold som er til hinder for igangsettelsetillatelse, som er lenger enn 1. mars 2025. Selger innestår for at det ikke er forhold som er til hinder for midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest innenfor byggefeltet, som er lenger enn 1. juli 2025.  

Omkostninger 
Dokumentavgift til staten (2,5% av tomtepris stipulert til)
111.250 – 122.500,- 

Oppstartskapital til velforening
3 000,- 

Tinglysningsgebyr for skjøte
500,- 

Tinglysningsgebyr pantobligasjon pr. stk.
500,- 

Pantattest
262,- 

Sum omkostninger
fra 115.512 – 126.762,- (vil variere ut ifra dokumentavgift)