Et levende nabolag

Kvitre er nabolaget for deg som elsker å stå opp til lyden av fuglekvitter, grønne omgivelser og frisk luft rett i lungene.

Rom til hele livet

Kvitre er et nytt og barnevennlig nabolag på Skogmo, som er et av Jessheims mest populære boligområder. Her skal det bygges 262 boliger med fokus på variasjon og kvalitet, som gjør det enkelt å finne hjemmet for deg. Nabolaget vil bestå av leiligheter i firemannsboliger, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og eneboliger i kjede. De ulike boligtypene passer perfekt til flere faser i livet, noe som gir et godt og variert bosted. 

Rom til å nyte naturen

Kvitre har en flott beliggenhet som skapt for spennende hverdagseventyr for hele familien. Boligene omkranses av naturskjønne omgivelser med tur- og skiløyper rett utenfor døren. Et overordnet mål i prosjektet er å bevare så mye som mulig av eksiterende naturterreng. Hele byggefeltet deles inn i flere felt med naturlig grønt terreng og gangstier mellom de ulike feltene. Området er småkupert, og bebyggelsen er tilpasset nivåforskjellene som finnes i terrenget.

Rom til å nyte sola

Sør og øst for Kvitre vil det ikke komme nye boligfelt i fremtiden, så disse friområdene har vært viktige for planleggingen av hele boligfeltet. Bebyggelsen er plassert for å få siktlinjer til grøntområder, både i boligområdet og fra veien som samler alle feltene i Kvitre. Fra egen tomt er det fri sikt til grønne friområder i øst og vest. Private og felles uteområder får dermed utnyttet dagslys både morgen og kveld når sola står som lavest, og skinner inn som striper fra friområdet. 

Rom til lek og moro

Alle boligene får private hager med gressplen og hekk, bortsett fra leilighetene i andre etasje på firemannsboligene. Disse vil ha solrike balkonger. Fellesområdene vil bli opparbeidet med lekeplasser og sosiale soner. Lekeplassene vil ha gress og naturelementer, i tillegg være skjermet fra biltrafikken. Her legges det opp til en perfekt kombinasjon av lek og moro i trygge rammer. Kvitre er nabolaget der barna kan løpe ut til kameratene på lekeplassen, foreldrene kan slå av en prat med naboen over hekken eller nyte en stille stund på terrassen mens sola går ned. Her starter alle som flytter inn et nytt kapittel, uansett alder og livssituasjon.