Bli kjent med
prosjektselger Jørgen

Jørgen Nordli og Hellvik Hus lanserte Kvitre i en periode med mye usikkerhet i markedet. Et klokt trekk! Det er stor interesse for Kvitre, og prosjektselger Nordli trives veldig godt med jobben.

Nordli er en svært blid og stolt prosjektselger. I forkant av lanseringen var han i «fyr og flamme» og gledet seg til å komme i gang med salget.

– Ja, jeg var skikkelig spent på mottakelsen. Både med tanke på tidspunktet for lansering og om Kvitre var noe som ville fenge. Når jeg nå ser hvor mange hyggelige folk som har valgt Kvitre som sitt nabolag, da får jeg nesten lyst til å flytte etter, smiler Jørgen Nordli.

Hellvik Hus valgte å lansere prosjektet i en periode med mye usikkerhet i markedet. Andre i vår bransje valgte «å sitte stille i båten», for å si det slik. Vi satte vinger på prosjektet. Det viste seg å være smart. Vi har solgt halvparten av boligene på første del-felt!

Gode skussmål

Jørgen Nordli er utdannet eiendomsmegler. Etter 6 år hos Aktiv Eiendomsmegling på Kløfta, kom han i august 2020 til Hellvik Hus.
Han tok med seg gode skussmål og flyttet inn til nye utfordringer.

– For å skryte bittelitt – i min forrige jobb ble jeg årets eiendomsmeglerfullmektig to år på rad. Det er et klapp på skulderen jeg ydmykt nevner, når det passer seg slik. Hos Hellvik Hus ble jeg god på hjemmekontor! Bare to måneder etter at jeg startet, bar det rett hjem som følge av korona-inntoget her til lands. I etterkant av dette har det vært diverse «kriser» og utfordringer i nyboligmarkedet.  Men alt dette har vi kommet oss igjennom. Vi er et godt team!

Og som resultat av gode kollegaer, fokus på kundetilfredshet og strukturert arbeid, ble Jørgen i november 2023 kåret til årets selger i Hellvik Hus-kjeden.

Stortrives som prosjektselger

Jørgen Nordli forteller videre at han stortrives i jobben.

– Det er stas å jobbe som prosjektselger og ha bakgrunn som eiendomsmegler. Jeg er veldig glad for dette yrkesvalget. Grunnen til at jeg valgte å utdanne meg til eiendomsmegler er egentlig ganske tilfeldig. Jeg jobbet på Coop OBS på Jessheim og trivdes godt med serviceyrket og visste at jeg ville jobbe med mennesker. Jeg hadde lenge lyst til å bli advokat, men på videregående var det mer fokus på moro enn på skole, og da strakk ikke karakterene til for jus-studiet. Eiendomsmegling ble derfor, slik jeg så det, en mellomting. En meget vellykket mellomting!

Som prosjektselger for Kvitre ligger hovedfokuset mitt i å være en god rådgiver for alle jeg er i kontakt med. Jeg ser stor verdi i å hjelpe mennesker med å ta de avgjørelsene som føles riktig for dem. Det beste med jobben er at jeg hele tiden møter nye mennesker som har ulike behov og interesser. Det er viktig for meg å sette meg inn i deres situasjon for å kunne hjelpe best mulig. Jeg mener dette er én av grunnene til at vi har kommet godt ut av en krevende periode, kvitrer en fornøyd og ivrig Jørgen.

Har du spørsmål eller vil ta kontakt så er det bare å ringe eller sende meg en mail.

Tlf: 41 36 52 87  
Mail: jorgen.nordli@hellvikhus.no