Hvorfor kjøpe helt ny bolig?

Boligkjøp er en av de største og viktigste investeringene du gjør for fremtiden. Med nybygg kan du senke skuldrene, og bruke mer tid på det som er hyggelig. Vi gir deg 10 gode grunner til å starte livet i et helt nytt hjem.

1) Lavere kjøpsomkostninger

For nye boliger betaler du kun 2,5% av tomteverdien i motsetning til brukt bolig hvor du betaler 2,5% av den totale boligverdien.

2) Kjøp til fastpris

Du slipper stressende budrunder, og får kjøpe bolig til en fast pris.

3) 5 års garanti ved kjøp av nybygg

Når du kjøper en helt ny bolig har du en lovfestet garanti på 5 år, som sikrer deg utbedring av eventuelle feil og mangler. I tillegg tar vi en gjennomgang av boligen sammen med deg ett år etter overtakelsen, slik at eventuelle feil rettes opp. 

4) Alt er splitter nytt

Det er en god følelse å flytte inn i en helt ny bolig. Her har det ikke bodd noen før, og du starter med blanke ark. Nøkkelen står i døra ved overtagelse og du kan flytte rett inn!

5) Lite vedlikehold

Du slipper å tenke på oppussing, i tillegg er det mindre vedlikehold. Dette gir rom for mer fritid og lavere kostnader.

6) Sett ditt personlige preg på boligen

Det er mulig å gjøre visse tilvalg og endringer, slik at du selv kan skreddersy boligen etter eget behov og ønsker!

7) 0 kroner i innskudd – betal alt ved overtagelse

Noen utbyggere opererer med innskuddsbetaling ved signering av kontrakt. På Kvitre er det ingen forhåndsbetaling – hele kjøpesummen og eventuelle endringer/tillegg betales ved overtagelse.

8) Potensiell prisstigning

Siden du gjerne kjøper bolig ett eller to år før ferdigstillelse, kan du potensielt få med deg en verdiøkning på hele boligen før du overtar.

9) Miljøvennlig og økonomisk

En ny bolig har et lavere energiforbruk enn en eldre bolig. De tekniske kravene som husene bygges etter i dag, er med å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet.

10) Bedre tid til salg av eksisterende bolig

Ettersom overtagelsedato gjerne er litt frem i tid, kan du legge opp salget av nåværende bolig i takt med ferdigstillelse av den nye boligen.

Vi i Hellvik Hus Øst har valgt «Bygg med glede» som vårt motto – fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig affære for deg og dine. Som kunde hos oss skal du oppleve samarbeidet som godt og trygt helt fra det første møtet og fram til boligen står ferdig.