Hvorfor velge Hellvik Hus?

Hellvik Hus har mer enn 75 års erfaring, og er en av landets aller eldste ferdighusprodusenter. I dag består vi av totalt 30 forhandlere i store deler av Norge.

Vi har bygd med glede i over 75 år

Hellvik Hus Øst AS ble etablert i 2003 med kontor på Jessheim, og har i år 20 års jubileum. Vi utvikler boligfelt i egen regi, og vårt entreprenør-selskap tar i tillegg på seg byggeprosjekt for profesjonelle utbyggere. Den største delen av utbyggingen vår er på Romerike.

Å kjøpe ny bolig skal være en positiv og spennende opplevelse. Vi i Hellvik Hus Øst har valgt «Bygg med glede» som vårt motto – fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig affære for deg og dine. Som kunde hos oss skal du oppleve samarbeidet som godt og trygt helt fra det første møtet og fram til boligen står ferdig.

For å kunne tilby deg som kunde en best mulig bolig, samarbeider vi i Hellvik Hus med en rekke lokale kvalitetsleverandører. Vi er stolte av å få lov til å skape boliger som legger rammen rundt hjemmet der folk skal bo og trives.

Hellvik Hus har landets mest fornøyde boligkunder – for tredje gang!

Dette er tredje gang at Hellvik Hus vinner utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» i 2022. Sist vi mottok premien var i 2020 og 2016. Utmerkelsen gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet.

Vi har vært gjennom markedets opp- og nedturer, og lært mye av vår mangfoldige historie. Nøkkelen til suksess er ikke bare at hus holder høy kvalitet. Kvaliteten må også gjenspeiles i vår rolle som rådgiver og prosjektleder.

Ønsker du en leverandør som lytter og gir råd, innfrir krav og løfter, og vet veien fra boligdrøm til nøkkelferdig virkelighet, skal du velge Hellvik Hus.